Lokaler

Lokaler


Hos os i BoxTown har du mulighed for at leje forskellige typer lokaler. Vi tilbyder alt fra små lokaler til store eventhaller. Priserne her på er meget varieret, og er kun vejledende - så hvis du skal bruge lokalerne over en længere periode, eller gentagne gange er du velkommen til at sende en mail og få et tilbud.


Danselokale:
Vores lokale er beliggende i den gamle spitsfabriks kontorbygning, og er indrettet uden møbler og med lakerede gulve. Du er dog velkommen til at medbringe eller leje borde/stole når du benytter dette rum. Dog er det en oplagt mulighed hvis du vil afholde et danse event, yoga undervisning eller anden form for aktivitet eller undervisning. Dette lokale har en timepris på 200 kr, inklusiv forbrug af strøm og varme. 


Workshop:
Vores workshop lokale er placeret i vores nyetableret containerby, og er en del af denne. Lokalet kan rumme mellem 15-20 personer, og er ideel til mindre selvskaber, oplæg eller små workshops. 

For leje af vores workshop er prisen 300 kr i timen, dette er inklusiv forbrug af strøm og varme. 


Lille eventhal:
Vores eventhaller er en del af de gamle spritfabrikker, og er beliggende ved siden af vores containerby. Vores lille eventhal er et stort råt lokale, hvor der står borde til rådighed i flot dansk design fra Kampu Wood. Dertil er der også klapstole til rådighed til 40 personer - dog er der plads til op imod 100 mennesker. Dette lokale er helt sikkert vores mest populære, til events, da du selv har mulighed for at skabe rammerne, så det passer lige præcis til dit arrangemet.
Prisen for dette lokale koster 3500 kr, og er inklusiv forbrug af strøm.

Bemærk:

Dette lokale er ikke opvarmet. Dog er der mulighed for tilkøb af opvarming. 

Der er begrænset lysopsætning. Dog fungere dette perfekt til et hyggeligt aftenselvskab, men ved arrgangementer hvor kraftigere belysning kræves, anbefaler vi, at man selv medbringer dette, eller tilkøber det hos os.

 

Stor eventhal:
Vores store eventhal er en stor rå hal, hvor du selv har mulighed for at skabe rammerne - dette kan bruges til større arrangementer, så som kunstudstillnger, konferencer og andre større events. Prisen på dette er  5000 kr inkl. forbrug af strøm. 

Bemærk:

Dette lokale er ikke opvarmet. Dog er der mulighed for tilkøb af opvarming. 

Lokalet er oplyst, men ønsker man kraftigere belysning, kan dette medbringes eller tilkøbes.


Begge vores eventhaller er nogle der skal opleves, så kontakt os på info@boxtown.dk, for fremvisning eller yderligere informationer. 

Åbningstider© Copyright. All Rights Reserved.

info@boxtown.dk

C. A. Olesens Gade, Aalborg