Iværksætter og Studie-boxen

Iværksætter- og StudieBoxen


IværksætterBoxen
IværksætterBoxen er BoxTowns Iværksætterhus. Her huser vi alle lige fra salsadanserne til webshops. Vores profil er ikke specifik, men vi favner alle, der har lyst til at benytte sig af IværksætterBoxen. Dette giver en masse forskellige kompetencer, der gør at virksomhederne, kan gøre brug af hinanden imellem. IværksætterBoxens er lokaliseret i en gammel historisk bygning, spritfabrikkens gamle kontorbygning, og derfor har alle kontorlokalerne varierende størrelser. Derfor vil prisen på et kontorlokale også være derefter. Vi har forskellige muligheder for iværksættere, der ønsker kontorplads hos os.


Flexplads: Som flexbruger vil du have mulighed for en arbejdsplads, i en af vores lokaler. Du vil som flexbruger ikke have en fast plads, men der vil altid være et skrivebord ledigt. Du vil ligesom en flexbruger have 24 timers adgang til huset, adgang tilkøkken, fri booking af husets to mødelokaler, gratis gæsteparkeringer og frit internet. En flexplads koster 500 kr om måneden eksklusiv forbrug. 


Fastplads: Modsat flexpladsen, får du her tildelt en fast arbejdsplads, i et kontor med andre iværksættere, og du kan derfor indrette det som du ønsker og lade dine arbejdsting stå på dit bord. Du vil ligesom en flexbruger have 24 timers adgang til huset, adgang tilkøkken, fri booking af husets to mødelokaler, gratis gæsteparkeringer og frit internet. Der er mulighed for leje af kontormøbler, hvis dette ønskes. En fastplads koster 1000 kr. om måneden eksklusiv forbrug. 


Eget kontor: Her vil du få dit helt eget kontorlokale, med mulighed for leje af kontormøbler. Som tidligere nævnt, har vores kontorlokaler varierende størrelse. Her vil du ligeledes have Du vil ligesom en flexbruger have 24 timers adgang til huset, adgang tilkøkken, fri booking af husets to mødelokaler, gratis gæsteparkeringer og frit internet.  Priserne på disse lokaler er fra 2000 kr eksklusiv forbrug. Studieboxen
StudieBoxen er vores tiltag til studerende, hvortil de har mulighed for, at benytte vores lokaler gratis til opgaveskrivning eller gruppearbejde. Vi har studieområder, hvor der er forskellige størrelser grupperum, således at studiegrupper uanset størrelse, kan arbejde. Derudover har vi også et fællesområde, hvor der er mulighed for at slappe af, spille spil og være sammen med andre studerende.

Åbningstider© Copyright. All Rights Reserved.

info@boxtown.dk

C. A. Olesens Gade, Aalborg